مهاجرت دلفین‌ها به جزیره هنگام

  جزیره هنگام و دلفین‌های شاد و بازیگوش آن جاذبه‌ای است که گردشگران را از دور و نزدیک به این منطقه می‌کشاند تا به تماشای رقص و بازی این موجودات زیبا و باهوش  بپردازند. البته باید به این موضوع توجه داشت که دلفین‌ها در دوره‌های زمانی خاصی که معمولاً از پاییز  تا اردیبهشت سال بعد طول می‌کشد به این منطقه مهاجرت می‌کنند. دلفین‌های باهوش و بازیگوش گویی منتظر حضور گردشگران هستند تا …
ادامه مطلب

قلیه ماهی

قلیه ماهی و میگو یکی از معروفترین غذا های جنوبی است که برای آشنایی شما عزیزان، طرز تهیه آن را برای شما می گویم. مواد لازم برای 4 نفر: سیر 6 حبه گشنیز 300 گرم شنبلیله 50 گرم فیله ماهی 4 تکه پیاز متوسط 2 عدد تمبر هندی 200 گرم روغن مایع ، نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی طرز تهیه: تکه های ماهی را در ظرفی …
ادامه مطلب

تفاوت میگو و لابستر

تفاوت میگو و لابستر شاه میگو یا همان لابستر از نظر علم دامپزشکی از انواع خرچنگ ها به شمار می رود و جزء تنوع میگو ها نمی باشد و تنها بخش دم شاه میگو خوراکی می باشد. شاه میگو معمولا بوسیله دام (و نه تور صید میگو)صید می شود. این موجود را می توان بعد از صید به مدتی طولانی  در ظرفی از آب دریا در دمای هوای 24 درجه …
ادامه مطلب

ادویه گراماسالا

طرز تهیه ادویه گرام ماسالا Garam Masala در پست قبلی به شما وعده داده بودم دستور تهیه این ادویه را توضیح بدم. یکی از معروفترین  و خوشمزه ترین ادویه های کشور هند گراماسالا می باشد. که می توان از آن در طبخ اغلب غذاها استفاده نمود. عبارت گرام ماسالا از ترکیب دو کلمه گرام به معنی تند و ماسالا به معنی ادویه  تشکیل شده است و به همین دلیل آن …
ادامه مطلب

ماهی شیر با گراماسالا

ماهی شیر با گراماسالا اگه دنبال یه طعم جدید برای درست کردن ماهی هستی ، گراماسالا به راحتی این طعم جدید را برای شما ایجاد میکنه. گراماسالا یه ادویه  اصیل هندیه که  مخلوطی از چند ادویه تنده. این عبارت از ترکیب دو کلمه  گرام  به معنی تند و ماسالا به معنی ادویه  ایجاد شده است. ( در مطلبی دیگر طرز تهیه این ادویه را براتون  توضیح خواهم داد.) مواد لازم: فیله ماهی …
ادامه مطلب

جزیره رنگین کمانی هرمز

جزیره رنگین کمانی هرمز جزیره هرمز را جزیره کوچک خلیج فارس می نامند این جزیره مکانی است پر از رنگهای مختلف همراه با آب با یک فرهنگ کاملا متفاوت، به گونه ای که هنگام ورود به آن، انگار وارد یک سیاره ای دیگر شده اید. به جرات می توان گفت جزیره هرمز ، جزیره رنگها و شگفتی هاست که از دل دریا بیرون زده است. این جزیره دیدنی های زیادی …
ادامه مطلب

طرز تهیه خورشت میگو

اگر از طرفدارهای پر و پا قرص میگو هستید و دوست دارید انواع غذاها را با آن درست کنید، “خورشت میگو” را فراموش نکنید. این خورش، یک غذای شیک با طعمی منحصربه فرد است. مواد لازم: میگو 1 کیلو گرم سیب زمینی 1 کیلو گرم گوجه فرنگی 250 گرم رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری نمک، فلفل،زرد چوبه ، ادویه ماهی و روغن به اندازه دلخواه پیاز 150 گرم آبلیمو …
ادامه مطلب

ماهی سنگسر یا دختر ناخدا

ماهی سنگسر کتابی شکل بوده، پوستش نقره‌ای رنگ که گاهی به سرخی می‌زنه. فلس‌های درشت و استخوان زیادی دارد پشت سر این ماهی مثل سنگ سفت هست. شکم و پهلو هم فلس درشتی داره. محل زندگی این ماهی در اقیانوس اطلس، خلیج فارس، دریای عمان و اقیانوس هند و استرالیا و دریای اندونزی و دریای زرد و اقیانوس آرام و خلیج عدن هست. ماهی سنگسر و ماهی صبیتی به هم …
ادامه مطلب

پیتزای سبز با ماهی

  پبتزای سبز با ماهی  پیتزا یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که طرفداران بسیاری در همه سن دارد. این بار یک پیتزای سریع و فوری را در منزل تان درست کنید. مواد لازم برای پیتزای سبز با ماهی برای 2 نفر : سس بروکلی    1 پیمانه  فیله ماهی    2 عدد پیاز خرد شده    1 عدد ماست چکیده     1 پیمانه اسفناج    200 گرم خمیر پیتزا    2 عدد نمک و …
ادامه مطلب

ادویه‌ی جنوبی

مردم جنوب به مهمان نوازی و خون گرمی معروف هستند. آن‌ها با غذاهای خوش طعم و خوش عطر خود همیشه میزبان مهمانان هستند. به نظر شما چه چیزی باعث معروفیت غذاهای جنوبی شده است؟ بهتر است بگوییم ادویه‌های خاص جنوبی هستند که غذاهای جنوبی را معروف کرده اند. به خاطر آب و هوای بسیار گرمی که در جنوب کشور مشاهده می کنیم، ادویه‌های بسیار تندی معمولاً در غذاها استفاده می‌شود.  …
ادامه مطلب
سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش