قلیه ماهی

قلیه ماهی و میگو یکی از معروفترین غذا های جنوبی است که برای آشنایی شما عزیزان، طرز تهیه آن را برای شما می گویم.

مواد لازم برای 4 نفر:

سیر 6 حبه

گشنیز 300 گرم

شنبلیله 50 گرم

فیله ماهی 4 تکه

پیاز متوسط 2 عدد

تمبر هندی 200 گرم

روغن مایع ، نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه:

تکه های ماهی را در ظرفی گذاشته و دو طرف آنرا نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید

گشنیز و شنبلیله را پاک کرده و شسته و خرد نمایید.

پیاز و سیر ها را شسته و نگینی خرد نمایید.

سپس سیرهای نگینی شده را در ماهی تابه سرخ کرده و کنار بگذارید.

حالا پیاز ها را سرخ کرده و بگذارید تا طلایی شده ،سپس سیر های سرخ شده ،نمک و فلفل و زرد چوبه را اضافه و کمی تفت دهید.

حالا گشنیز و شنبلیله ها را هم اضافه  و کمی تفت دهید تا رنگ آنها عوض و آب سبزی ها گرفته شود.

حال نصف لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا سبزی ها روی حرارت کم ، خوب پخته شوند.

تمبر هندی را با 3 لیوان آب رقیق نموده  و به خورش اضافه نمایید و صبر کنید تا خورش خوب جا بیافتد.

پس از اینکه خورش تغییر رنگ داد، حالا وقت اضافه کردن ماهی به خورش است. 30 دقیقه صبر نمایید تا ماهی ها هم در خورش خوب بپزند.

البته در صورت تمایل و قبل از اضافه کردن ماهی ها ، می توانید ماهی ها را کمی نیز  سرخ نمایید.

حالا خورش شما آماده سرو می باشد.

 نوش جان

نوشته های اخیر

دسته بندی ها

    سبد خرید

    رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

    ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

    بازگشت به بخش ورود

    کد دریافتی را وارد نمایید.

    بازگشت به بخش ورود

    تغییر کلمه عبور

    تغییر کلمه عبور

    حساب کاربری من

    سفارشات

    مشاهده سفارش