تفاوت میگو و لابستر
شاه میگو یا همان لابستر از نظر علم دامپزشکی از انواع خرچنگ ها به شمار می رود و جزء تنوع میگو ها نمی باشد و تنها بخش دم شاه میگو خوراکی می باشد.
شاه میگو معمولا بوسیله دام (و نه تور صید میگو)صید می شود. این موجود را می توان بعد از صید به مدتی طولانی در ظرفی از آب دریا در دمای هوای 24 درجه سانتی گراد و رطوبتی مناسب تا 3 هفته زنده نگه داشت.به همین دلیل هم در برخی از غرفه های صید و فروش آبزیان لابستر را زنده می فروشند.
شاه میگو یکی از اشرافی ترین و گرانترین غذا های دریایی دنیاست.
این را بد نیست بدانید که پختن لابستر زنده اثری در کیفیت آن ندارد و به همین دلیل کشتن آن قبل از پختن ضروری نیست.
اگر ضرورتی برای کشتن شاه میگو احساس شود، رایج ترین روش پخت ، غوطه ور کردن آن در آب جوش است. آب مورد استفاده برای پختن لابستر باید دارای 2 تا 3 درصد نمک باشد.
پس از جوش آمدن آب لابستر ها باید به مدت 20 تا 30 دقیقه در آن آب غوطه ور باشند .