ادویه گراماسالا

طرز تهیه ادویه گرام ماسالا

Garam Masala

در پست قبلی به شما وعده داده بودم دستور تهیه این ادویه را توضیح بدم.

یکی از معروفترین  و خوشمزه ترین ادویه های کشور هند گراماسالا می باشد. که می توان از آن در طبخ اغلب غذاها استفاده نمود. عبارت گرام ماسالا از ترکیب دو کلمه گرام به معنی تند و ماسالا به معنی ادویه  تشکیل شده است و به همین دلیل آن را ادویه مخلوط تند و یا ادویه بریانی   نیز می گویند. این ادویه را می توان به عنوان جایگزین ادویه پلویی ایرانی  گوشت ، مرغ و جگر نیز مصرف کرد.

البته بسته به نوع ذایقه خود می توانید در ترکیب مواد ادویه ماسالا  افزایش یا کاهش داشته باشید.

مواد لازم 

جوز هندی 2 عدد

اَنیسون یا بادیان 3 عدد

فلفل سیاه 2 قاشق چایخوری

زیره سبز 4 قاشق چایخوری

زردچوبه 3 قاشق چایخوری

هل 3 قاشق چایخوری

فلفل قرمز یا پاپریکا  2 قاشق چایخوری

رازیانه 2 قاشق چایخوری

برگ بو 5 عدد

میخک 1 قاشق چایخوری

دارچین 3 قاشق چایخوری

زیره سیاه 2 قاشق چایخوری

گل سرخ 1 قاشق چایخوری

زنجبیل 1 قاشق چایخوری

تخم گشنیز 3 قاشق چایخوری

طرز تهیه 

جهت آماده سازی این ادویه بهتر است همه مواد ذکر شده را ابتدا داخل ظرفی به مدت 2 تا 3 دقیقه روی حرارت قرارداده  تا بتوانید عطر آنها را با مشام خود حس نمایید . سپس مجموعه مواد موجود را درون آسیاب به خوبی پودر و در نهایت در ظرفی در بسته نگهداری نمایید.اصولا ادویه جات را می بایست در جای خشک و کم نور نگهداری کرد.

شما میتوانید در صورت تمایل به ترکیب این مواد و بر اساس ذائقه خود آویشن ،مرزه خشک،ترخون ، ویا گشنیز و جعفری نیز اضافه نمایید.

 

 

 

نوشته های اخیر

دسته بندی ها

    سبد خرید

    رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

    ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

    بازگشت به بخش ورود

    کد دریافتی را وارد نمایید.

    بازگشت به بخش ورود

    تغییر کلمه عبور

    تغییر کلمه عبور

    حساب کاربری من

    سفارشات

    مشاهده سفارش