ماهی شیر با گراماسالا

ماهی شیر با گراماسالا

اگه دنبال یه طعم جدید برای درست کردن ماهی هستی ، گراماسالا به راحتی این طعم جدید را برای شما ایجاد میکنه.

گراماسالا یه ادویه  اصیل هندیه که  مخلوطی از چند ادویه تنده. این عبارت از ترکیب دو کلمه  گرام  به معنی تند و ماسالا به معنی ادویه  ایجاد شده است.

( در مطلبی دیگر طرز تهیه این ادویه را براتون  توضیح خواهم داد.)

مواد لازم:

فیله ماهی : 4 تکه ...( برای درست کردن این  غذا از فیله هر نوع ماهی که دوست دارید، میشه استفاده کرد. ) که ما ماهی شیر را انتخاب کرده ایم 

گراماسالا 2 قاشق چای خوری

پودر گشنیز 1 قاشق چای خوری

فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری

زردچوبه 1 قاشق چای خوری

پودر زیره 1 قاشق چای خوری

روغن زیتون ، آبلیمو و نمک به مقدار کافی

 

دستور پخت:

-ابتدا ماهی ها  را شسته و خشک کنید.

-ماهی را درون ظرفی  که ته آن کمی روغن زیتون ریخته اید قرار دهید

-بعد تمامی ادویه ها و کمی آبلیمو را روی ماهی ها ریخته کمی  ورز دهید.

-روی ظرف را سلفون کشیده و به مدت 30 تا 45 دقیقه در یخچال نگهداری کنید.

- بعد از سپری شدن زمان گفته شده کمی روغن داخل ماهی تابه ریخته و بگذارید تا داغ شود. 

- حالا ماهی ها را داخل ماهی تابه گذاشته و بگذارید یک روی آن 6 دقیقه سرخ شود.حالا ماهی ها را برگردانید و روی دیگر آن را نیز بین 2 تا 3 دقیقه سرخ نمایید.

غذای شما آماده است

 تکه های ماهی را از ماهی تابه خارج  و درون ظرف مناسب  همراه با مخلفات مورد سلیقه خودتان سرو نمایید.

این ماهی را در هند با برنج هم سرو می نمایند

نوش جان.

 

نوشته های اخیر

دسته بندی ها

    سبد خرید

    رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

    ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

    بازگشت به بخش ورود

    کد دریافتی را وارد نمایید.

    بازگشت به بخش ورود

    تغییر کلمه عبور

    تغییر کلمه عبور

    حساب کاربری من

    سفارشات

    مشاهده سفارش